281468x bekeken sinds 10 juli 2008
Vrienden

Vrienden

 • Team
  Plaats
  Vereniging
 • v.v. Baronie
  Een Gezellig team wat vroeger in verschillende jeugd elftallen bij Baronie heeft gevoetbald en later weer een team is gaan vormen, aangevuld met vrienden die het ook weer leuk vonden om een balletje te gaan trappen en voor het seizoen 2010-2011 is het weer versterkt met aankopen uit de jeugd.
 • GSBW
  GSBW 8 gaat komend seizoen zijn jubileumjaar(10 jaar) in en zal uitkomen in de vierde klasse. Na twee keer de kampioenstitel binnengehaald te hebben is het voor dit vriendenteam de ideale klasse om in te blijven voetballen. GSBW 8 bestaat uit een groep vrienden dat na alle selectie elftallen er genoeg van had om iedere week drie keer te moeten trainen. Het is dan ook niet alleen het fysieke gedeelte wat telt bij het voetballen, maar ook het sociale gedeelte. Zo wordt er door de groep mensen regelmatig buiten het voetbal afgesproken, wordt er bijna ieder jaar wel een tripje gedaan naar het buitenland, komen we bij elkaar op verjaardagen en gaan we met elkaar op vakantie. Oftewel een erg gezellig team, waar het motto blijft: meedoen is belangrijker dan winnen! Dit hebben we het laatste seizoen ook gezien, aangezien we gedegradeerd zijn naar de vierde klasse.
 • TSVV Merlijn
  Merlijn 3 is al jarenlang een studententeam dat gezelligheid combineert met hogeschool voetbal. Op het veld gaan we ervoor, maar daarnaast is het gezelligheid dat de klok slaat. We doen altijd mee om de titel (in ieder geval aan het begin van het seizoen). Ieder jaar verdwijnen er jongens omdat ze zijn afgestudeerd of hun schoenen aan de wilgen hangen, maar gelukkig weet het scoutingapparaat ieder jaar weer de nieuwste talenten van Tilburg aan te trekken.
 • SSC'55
  Mulder is nu eindelijk weg, Pruissers trekt zijn kicksen weer aan. Onze trainert is doorgeschoven naar de leiders positie. Samen met zijn Compagnons is het hun (en onze) taak, om onze prestatie van vorig seizoen te evenaren, dan wel, te verbeteren. De "ouwe garde" heeft plaats gemaakt voor wat nieuwe gezichten en ook wat "ouwe" bekende gezichten. Met wat tactisch vernuft van de leiding, wat extra inzet van de spelers, moet onze doelstelling haalbaar zijn.
 • Sv BLC
  Tweede seniorenteam van zaterdagclub Sv BLC uit 's-Hertogenbosch. Palmares: - Winnaar 3de periodetitel seizoen 2016-2017 Reserve 2e Klasse - Kampioen Reserve 3e klasse D 2015-2016: Promotie naar reserve tweede klasse - Winnaar nacompetitie 2012-2013: Promotie naar reserve tweede klasse - Winnaar 2de periodetitel seizoen 2012-2013 Reserve 3e klasse - 1ste plaats 2e elftallen toernooi v.v. Kerkwijk mei 2010.
 • UVV'40
  UVV'40 4 betreedt, voor een groot deel, al jarenlang samen elke week de groene mat. Met wisselend succes worden op de zondagochtenden de wedstrijdjes afgewerkt. Dan eens een uitschieter naar boven, dan eens een uitschieter ver naar beneden. Maar gelukkig weten wij ons gesterkt door het feit dat na de wedstrijden de lekkernijen van ons aller Bert Paulussen op ons staan te wachten. Deze maken een verloren wedstrijd alsnog draaglijk en laten het zoet van de overwinning nog eens extra smaken!
 • VVC'68
  VVC'68 2 werd jarenlang ook wel de Beerput van de Beek genoemd maar is dit jaar ongekend succesvol. De titel in de 3e klasse reserve werd op de allerlaatste speeldag helaas verspeeld tegen naaste concurrent Lage Zwaluwe. Laat een bericht achter in ons gastenboek of meld je aan als supporter en krijg toegang tot gevoelige informatie als voorbeschouwingen/verslagen/overige mededelingen etc.